TAVUK KROKET

  • 1 adet tavuk göğsü
  • 1 dilim bayat ekmek içi
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 dal taze soğan
  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı galeta unu
  • Kaşar peynir rendesi
  • Karabiber tuz kekik
  • Maydanoz baharat pul biber
Pane için:
  • Un
  • Yumurta
  • Galeta unu
Kızartmak için;
  • Yağ
Hazırlanışı
Tavuk göğsünü haşlayıp soğutalım. Mutfak robotunda çekelim. Robottan alalım. Daha sonra soğanı ekmeği ve diğer malzemeleri robotta çekelim. Yoğurma kabında hepsini birleştirip karıştıralım. Biraz dinlendirelim. Ceviz kadar parçalar koparıp silindir şeklinde yuvarlayalım. Önce una sonra yumurtaya ve en son galeta ununa batırıp kızartalım. Afiyet olsun.

Yorumlar